Bank Norwegian er en ny, helnorsk lånetilbyder som kan gi deg forbrukslån uten sikkerhet med meget konkurransedyktige renter. Selskapet ble etablert så tidlig som i 2007 og samarbeider med Real Finans, Axo Finans og Direkte Finans. Bank Norwegian er en fullverdig bank hvor du får tilgang til egen nettbank, kredittkort og lån. I tillegg til standard forbrukslån, tilbyr Bank Norwegian også spesialiserte lån – slik som båtlån og oppussingslån. Ikke nok med det, hos Bank Norwegian får du også kredittkort, samt lån til refinansiering dersom man ønsker å samle dyre smålån og kredittkortgjeld til ett lån. Dersom du har god økonomi kan du forvente å få en kredittramme på kr 400 000.

Hva kan jeg bruke pengene til?

Det som er så fint med forbrukslån er at du kan bruke pengene på akkurat det du måtte ønske. Om det skulle være refinansiering av annen gjeld, nytt kjøkken, en avslappende ferietur eller en splitter ny bil spiller ingen rolle, du bestemmer selv hva lånet skal brukes til.

Renten, som i skrivende stund er fra 13.17% – 21.57%, beregnes på bakgrunn av din økonomi, og du vil få svar på søknaden med en gang du har fylt ut den på nettsiden. Får du innvilget forbrukslånet fra Bank Norwegian kan du velge å signere dokumentene elektronisk via BankID, slik at du raskere får pengene på konto. I tillegg vil du automatisk få gratis brukskonto og nettbank hos dem.

Hvordan er søkeprosessen?

Skulle du trenge penger til store eller små prosjekter, kan du søke om forbrukslån hos Bank Norwegian. Du velger selv nedbetalingstid, hvor maks nedbetalingstid er 15 år. Du fyller inn nødvendig personalia og signerer med Bank ID. Søknadsbehandlingen skjer automatisk og du får øyeblikkelig svar på søknaden din, og pengene kan du forvente å få på konto innen et par dager.

Gå Til Skjema
(kr 65 000 o/5 år blir totalt kr 95 872)