Komplett Bank er en helnorsk lånetilbyder som tilbyr usikret forbrukslån på dagen. Komplett Bank er medlem av det norske banksikringsfondet og har følgelig som fokus å tilby de mest fleksible forbrukslånene i Norge, og jobber hardt for at du skal være en fornøyd lånekunde. Komplett Bank har en rente som svever rundt 16.8%, noe som kan anses som en lav forbrukslånrente. Etableringsgebyret baseres på lånebeløpet hvor minstebeløpet er kr 490. Nominell rente vurderes individuelt fra kunde til kunde og ligger et sted mellom 7.8% og 19.8%.

Lær mer om forskjellene mellom nominell og effektiv rente

Komplett Bank eies og driftes av Komplett Gruppen som står bak kjente merkenavn som komplett.no og Komplett Forsikring. Selv om de er en relativt ny bank kan du forvente å få akkurat de samme fordelene som hos de mer etablerte bankene, dette fordi de har konsesjon fra finanstilsynet og medlemskap i det norske banksikringsfondet.

Hvordan søker jeg?

Vi anbefaler at du benytter det elektroniske søknadsskjemaet på bankens nettside siden dette er den raskeste måten å få innvilget forbrukslånet. Det tar ikke mer enn fem minutter å fylle ut skjemaet, og dersom du låner mindre enn kr 50 000 og signerer med Bank ID kan du forvente å få pengene overført til kontoen din samme dag!

Hvilke fordeler får jeg?

Forbrukslånet til Komplett Bank har en låneramme på opp til kr 400 000. Dersom du sitter på mye kredittkort gjeld eller gjeld fra andre smålån så er Komplett Bank en god kandidat for å refinansiere disse utgiftene. Dette, i kombinasjon med gunstig rente og god kundeservice, betyr et av Norges beste forbrukslån!

Gå Til Skjema
(kr 65 000 o/5 år blir totalt kr 94 333)