Sliter du med å finne forbrukslånet med de beste vilkårene? Lendo løser problemet ved å videreformidle din søknad til flere banker, noe som øker dine sjanser for å få de beste vilkårene og den laveste renten. Man får ofte en effektiv rente så lav som 15%, og med et prosentbasert etableringsgebyr og forventet svar innen 24 timer, så er det spesielt lønnsomt å velge forbrukslån gjennom Lendo om du ønsker å ta opp lån under 80.000,-.

Hvordan er søkeprosessen?

Om det skulle være lån til oppussing, båtlån, refinansiering av gjeld eller kanskje en avslappende ferietur spiller ingen rolle. Søkeprosessen er rask og enkel takket være muligheten til å søke med Bank ID. Hos Lendo finnes ingen skjulte avgifter eller gebyrer. I tillegg er de hjelpsomme med refinansiering av smålån og kredittkortgjeld.

Søkeprosessen starter med utfylling av skjemaet på Lendo sine nettsider, noe som forøvrig er helt uforpliktende. Når du har fylt inn ønsket lånebeløp og nødvendig personalia vil du umiddelbart få mulighet til å sammenligne lånetilbud fra flere banker. Bestemmer du deg for å takke ja til et av tilbudene du har fått vil du bli videresendt til den respektive bankens nettsider for signering av kontrakt.

Søkeprosessen i seg selv er meget rask og enkel å gjennomføre. Det er nettopp derfor mange tidligere lånekunder anbefaler Lendo som den beste lånemegleren i Norge.

Gå Til Skjema
(kr 65 000 o/5 år blir totalt kr 94 150)