Du har kanskje sett mye av OPP Finans på TV den siste tiden. OppFinans er en ny, spennende og fleksibel lånetilbyder med spesialkompetanse innenfor forbrukslån og refinansiering av smålån. Opp Finans tilbyr forbrukslån uten sikkerhet fra 10.000,- til 500.000,- og er i de fleste tifeller forbrukslånet med laveste rente.

Med et forbrukslån fra Opp Finans kan du benytte pengene du til hva enn du måtte ønske, og det er ingen restriksjoner på hva de kan brukes på. Opp Finans kommer ikke engang til å spørre om hva de skal brukes på, så her er det fritt frem å låne penger uansett om du skal betale husleie, kjøpe en ny TV eller har lyst på en uke i syden.

OppFinans’ gebyrer er overaskende lave, spesielt det prosentbaserte etableringsgebyret, som er det billigste på markedet hvis du tar opp lån under kr 50.000. Det går raskt å få pengene inn på konto med en behandlingstid på 2-3 dager. Det er verdt å merke seg at du kan ende opp med å få lavere rente dersom du har et godt inntektsgrunnlag.

Refinansiering med Opp Finans

Det er mulig å refinansiere annen gjeld hos Opp Finans, og dette fungerer enkelt nok ved at man tar opp et nytt lån fra Opp Finans for å betale ned gjelden hos den andre låneaktøren man hadde lån hos. Dette fører til at man får samlet gjelden på ett sted og ideelt sett skal renta hos Opp Finans være lavere, og dermed sparer man også penger i tillegg. Refinansiering fungerer på samme måte som når man søker om et vanlig lån, så det er bare å følge fremgangsmåten i avsnittet nedenfor for en detaljert beskrivelse.

Slik søker du hos Opp Finans

Det er lekende lett å søke forbrukslån hos Opp Finans. Etter du klikker på «Gå til skjema» knappen trenger du bare å fylle inn hvor mye du vil låne og hvor lang nedbetalingstid du ønsker, så tar nettsiden deg videre til selve lånesøknaden. Her må du fylle ut personlig informasjon, inntekter, gjeld og litt annet, så kan man bruke BankID for å signere søknaden. Dersom man skal søke om refinansiering skal dette inkluderes i skjemaet under fanen «Gjeld».

Etter at søknaden er sendt må man vente på svar, og dersom dette er positivt får man også et konkret lånetilbud. Dette tilbudet inneholder all informasjon om lånet de kan tilby deg, og det er ekstremt viktig å gå nøye over disse tallene. Hvis du er fornøyd med tilbudet er det bare å takke ja, så er lånet aktivt!

Gå Til Skjema
(kr 65 000 o/5 år blir totalt kr 94 478)