Vinneren av Bank NM for åttende år på rad tilbyr forbrukslån uten sikkerhet til privatpersoner opp til kr 360 000. Med en kapitaldekning på 15% og over 100 000 fornøyde kunder er det ikke mye å utsette på yA Bank, bortsett fra minimum inntektskrav som i skrivende stund er på 200 000,-.

Hvorfor søke lån hos yA Bank?

En nedbetalingstid på opp til 12 år og en forholdsvis lav effektiv rente på 16.56% gir deg lave månedsbeløp. Skulle det komme perioder med dårlig økonomi kan du få opp til 3 års avdragsfrihet på lånet, noe som gjør at du slipper å betale renter på lånebeløpet i denne perioden. yA Bank er også behjelpelige når det kommer til refiansiering av gammel gjeld.

Forbrukslånet fra yA Bank har relativt gode vilkår. Lånet har lav effektiv rente, høy kredittramme og lavt termingebyr. Etableringsgebyret på kr 900 er noe høyt, men er bedre enn visse prosentbaserte etableringsgebyr ved store lån.

Hvordan søker jeg lån hos yA Bank?

Søkeprosessen er enkel, mye takket være muligheten til å legitimere deg selv ved hjelp av BankID. Du fyller ut søknaden på yA Banks nettsider. Svar på søknaden får du som oftest samme dag den blir sendt inn slik at du får pengene raskt tilgjengelig på konto.

Gå Til Skjema
(kr 65 000 o/5 år blir totalt kr 93 635)