© 2018 - 2023, Forbrukslånhjelpen.no, Alle rettigheter forbeholdt Forbrukslånhjelpen.no. - Kontakt oss - Sidekart
Motty
Forbrukslån Guide
Annonse
Norske forbrukslån
Mest populære forbrukslån
Nyeste artikler
Weblånet forbrukslån
Forbrukslån tips
Et helt avdragsfritt forbrukslån
I boligverdenen er det vanlig praksis at man kan gå i opptil flere år uten å betale avdrag på lånet, noe som er gjort for å hjelpe de med noe dårligere råd til å faktisk ha råd til å kjøpe seg bolig. Slikt har ikke vært vanlig innenfor forbrukslån, men den senere tiden ser vi at det dukker opp stadig flere aktører som ønsker å tilby sine kunder et avdragsfritt lån.

Et avdragsfritt lån gjør det mulig å låne penger, uten at tilbakebetalingen må skje i store summer hver eneste måned. Ettersom du kun betaler rentekostnadene blir du heller ikke gjeldfri, og dette vil naturligvis være svært ugunstig i lengden.

Men med slike lån bestemmer man selv når man trenger en avdragsfri måned eller to, og kan derfor justere nedbetalingen etter ens egen økonomi.

Det gjør det svært enkelt å holde kontroll på lånet, og mange vil for eksempel velge å ikke betale avdrag når julerushet kommer og man har mange andre utgifter.

Husk bare at hver måned du ikke betaler avdrag, så vil du i det store bildet gjøre lånet ditt dyrere. Dette fordi de totale rentekostnadene for lånet da blir dyrere.

Kjøp Instagram Følgere
Forbrukslånhjelpen.no