© 2018 - 2023, Forbrukslånhjelpen.no, Alle rettigheter forbeholdt Forbrukslånhjelpen.no. - Kontakt oss - Sidekart
Motty
Forbrukslån Guide
Annonse
Norske forbrukslån
Mest populære forbrukslån
Nyeste artikler
Weblånet forbrukslån
Forbrukslån tips
Bruksområder for forbrukslån
De fleste nordmenn behøver ingen inspirasjon for å finne noe å bruke penger på, men når det kommer til forbrukslån kan det være greit med noen eksempler på bruksområder.

For mange er nemlig ikke fullt klar over at man kan bruke et slikt lån på akkurat hva man vil, enten det er snakk om en dagstur til Sverige eller innkjøp av ny motorsykkel.

Oppussing og reise er vanligst
De to tingene som folk oftest tar opp forbrukslån til, er nok oppussing og reise. For førstnevnte kan det være snakk om en totalrenovering av hytta til flere hundre tusen kroner, eller rett og slett noen strøk med maling i loft- og kjellerstua.

Dessuten er det mange som bruker lån til å kjøpe seg ny bruktbil, eller lignende produkter i en middels prisklasse.

Reise er også et populært «offer» for lånte penger. Mange tar opp Norske forbrukslån for å komme seg bort i ferien, eller for å stikke til varmere strøk når vinteren nærmer seg her hjemme.

Spare eller låne?
Har man mulighet, så vil det alltid være lurest å spare. Når du tar opp et forbrukslån, så må du som kjent betale tilbake pengene med renter. 

Sparer du derimot, så kan du tjene renter på pengene. Men ved oppussing eller akutte hendelser, vil det alltid være mer gunstig å låne penger.

Les også om holdingbolag
Forbrukslånhjelpen.no