© 2018 - 2023, Forbrukslånhjelpen.no, Alle rettigheter forbeholdt Forbrukslånhjelpen.no. - Kontakt oss - Sidekart
Motty
Forbrukslån Guide
Annonse
Norske forbrukslån
Mest populære forbrukslån
Nyeste artikler
Weblånet forbrukslån
Forbrukslån tips
Dette kan du bruke forbrukslånet til
Et forbrukslån er et lån til forbruk, enkelt og greit. Det skiller seg fra andre typer lån, som bil-, bolig- og båtlån, ettersom det ikke stilles krav til at du opplyser om hva du skal bruke pengene på. I tillegg kan man få et slikt lån uten å stille noen eiendeler til sikkerhet hos banken, som mange mener gir større økonomisk frihet.

Lån til forbruk
Det er mange ting man kan bruke et forbrukslån til, som enten kan hjelpe eller underholde. Det handler ofte om et ønske for å finansiere et større kjøp, men at man ikke har hele summen av penger med det samme. Før man tar opp et forbrukslån er det viktig å sette seg inn i vilkårene, og bestemme seg konkret for hva man skal bruke det til.

Oppussing
Noe av det flest nordmenn bruker forbrukslånet ditt på, er oppussing. Vi elsker å pusse opp boligene våre her i landet, enten om det skal lages nytt bad, pusses opp på hytta eller tapetseres i leiligheten. Rekordmange nordmenn eier en enebolig, og derfor har også mange boliger de ønsker å pusse opp. Dette er en stor utgift, og et lån kan hjelpe deg med å betale for en oppussing som både kan være fin, heve boligens verdi og vedlikeholde hjemmet ditt.

Reise
Nå som sommeren er her, så er det mange som vil på ferie. Rundt høytider og ferier tar mange opp forbrukslån for å kunne finansiere reise med familie eller venner. Det kan være du vil bestille tur til sommerferie tidlig, for å få det billig. Problemet er kanskje da at feriepengene ikke kommer før i juni, og at du ikke kan betale for det med det samme. Et forbrukslån kan hjelpe deg med å dra på reise.

Krav til låntaker
Forbrukslån kan være et godt alternativ for noen, i situasjoner der det trengs en større finansiering. Oppussing og reise er de to tingene ndlest nordmenn bruker forbrukslån på, men det kan også være smart dersom bilen skal repareres, eller det skal kjøpes noe stort.

Før man søker om forbrukslån er det viktig å sette seg inn i kravene som stilles, og ha en plan for hva du skal bruke pengene til. Da kan det være lettere å bemanne det, og man bruker pengene på noe man virkelig har lyst til. Alt som lånes skal betales tilbake, så her gjelder det å planlegge godt og presist.

Forbrukslånhjelpen.no