© 2018 - 2023, Forbrukslånhjelpen.no, Alle rettigheter forbeholdt Forbrukslånhjelpen.no. - Kontakt oss - Sidekart
Motty
Forbrukslån Guide
Annonse
Norske forbrukslån
Mest populære forbrukslån
Nyeste artikler
Weblånet forbrukslån
Forbrukslån tips
Er alle forbrukslån uten sikkerhet?
En av de største fordelene med et forbrukslån, er at de er uten sikkerhet. Det betyr at banken ikke kommer til å ta pant i boligen din, eller at de ønsker at du stiller med egenkapital for lånet.

Et usikret lån er rett og slett et lån der du søker med bakgrunn i dine tidligere inntekt og basert på din nåværende økonomiske situasjon.

For de fleste forbrukere er dette gunstig, ettersom det er veldig lett å skaffe seg et slikt lån. Derimot fører det også med seg en ulempe, i den grad at renten blir relativt høy. Uansett vil de fleste mene at det er verdt det ettersom et forbrukslån er såpass fleksibelt som det er.

Derfor kan vi i utgangspunktet si at alle forbrukslån fra frilanstidningen er usikrede. Hadde de ikke vært det, så hadde det ikke vært et forbrukslån. Andre typer lån som alltid er sikret, er boliglån. Bil- og båtlån kan både være med sikkerhet og uten sikkerhet.

Forbrukslån er også en type lån der du kan bruke pengene på akkurat hva du vil. Kapitalen er ikke låst til å brukes på noe, selv om du kanskje oppgir dette når du søker om lånet.

Forbrukslånhjelpen.no