© 2018 - 2023, Forbrukslånhjelpen.no, Alle rettigheter forbeholdt Forbrukslånhjelpen.no. - Kontakt oss - Sidekart
Motty
Forbrukslån Guide
Annonse
Norske forbrukslån
Mest populære forbrukslån
Nyeste artikler
Weblånet forbrukslån
Forbrukslån tips
Et mindre lån
Det er mange som søker om små lån i Norge i dag, og årsakene til akkurat dette er naturligvis forskjellige – men at det er behov for en slik lånetjeneste er hevet over enhver tvil.

Ofte opplever vi at en vaskemaskin ryker eller at man har behov for en reparasjon på bilen, og da er det ikke alle som har penger til dette liggende i bakhånd. I tilfeller som dette vil smålån være en god utvei ettersom man har et akutt behov for penger.

I en perfekt verden har alle en buffer som dekker slike utgifter men som sagt er det ikke alle som har muligheten til å legge av penger på denne måten. For mange vil det derfor være enklere å låne små summer som dette og heller betale tilbake i avdrag – selv om det vil være dyrere enn å betale med egne oppsparte penger.

Et smålån fungerer på samme måte som et forbrukslån og det innebærer at det er et lån som gis uten at du behøver å tilby banken en sikkerhet for pengene du låner. Dette fører til at søknadsprosessen blir mye mer strømlinjeformet og mye raskere enn et tradisjonelt lån. Har du behov for penger raskt vil derfor denne låneformen passe svært godt.

En annen fordel med et smålån er at det kan brukes til akkurat de investeringene man måtte ønske. Har du bulket bilen eller trenger en oppvaskmaskin kan du derfor bruke pengene til akkurat dét uten at du trenger å forklare dette overfor banken du søker hos.

Søknadene er også enkle å fylle ut og er gjort på bare noen minutter, og som sagt er det lite – om noen – dokumentasjon som må sendes inn. Lånepapirene kan i dag i de aller fleste tilfeller også signeres elektronisk ved hjelp av BankID og dette er selvfølgelig en stor fordel sett i forbindelse med saksbehandlingstiden. Sjekkliste før du tar forbrukslån

Hvor stort et smålån regnes for vil variere alt etter hvem man spør, men grovt sett kan vi regne beløp i størrelsesordenen 5.000 kroner til 50.000 kroner for beløp som kommer inn under denne kategorien. Lånebeløp over dette regnes i all hovedsak for mer klassiske forbrukslån.
Forbrukslånhjelpen.no
Et mindre lån