© 2018 - 2023, Forbrukslånhjelpen.no, Alle rettigheter forbeholdt Forbrukslånhjelpen.no. - Kontakt oss - Sidekart
Motty
Forbrukslån Guide
Annonse
Norske forbrukslån
Mest populære forbrukslån
Nyeste artikler
Weblånet forbrukslån
Forbrukslån tips
En flott og praktisk utedusj trenger ikke koste en formue
Den norske sommeren er ikke kjent for høye temperaturer, selv om gradestokken noen ganger faktisk bikker 30 grader og vel så det. Likevel kan det være veldig hyggelig med en utedusj i hagen eller på hytta. Selv en dusj med varme trenger ikke koste en formue.

Mange forskjellige utedusjer å velge mellom
Det finnes en mengde forskjellige utedusjer å velge mellom, fra de helt enkle til svært eksklusive alternativer. Moderne utedusjer med et snev av luksus er langt unna de enkle utedusjene i poseformat som kan henges opp i et tre.

  • Frittstående utedusj er et klassisk valg, og det er mulig å finne design som kan matche selv de mest eksklusive produktene på et tradisjonelt bad.

  • Veggmonterte alternativer er selvfølgelig plassbesparende, og kan dessuten gi et gjennomført uttrykk hvis du designer et helt nytt spaområde utendørs.

  • Dessuten finnes det integrerte løsninger med varme fra gass. Denne type utedusj passer perfekt på hytta, der du kanskje ikke har tilgang til varmtvann.

Velg en utedusj som passer til behovet ditt
Det er selvfølgelig lurt å vurdere eget behov før du går til innkjøp av en utedusj, slik at du får god uttelling av investeringen. Varmtvann er kanskje en av de faktorene som mange undervurderer.

Det kan være forlokkende med en enkel rimelig løsning koblet til den vanlige hageslangen med kaldtvann, men en utedusj med varmtvann gir helt nye muligheter.

Da kan du ta en dusj utendørs uansett vær og temperatur, selv langt ut på høsten.

Plassering og løsning rundt dusjen har også mye å si for det samlede regnestykket. Det er selvfølgelig lurt å plassere dusjen relativt nære eksisterende vannopplegg, i hvert fall hvis dusjen er tiltenkt fast installasjon også om vinteren.

Det er også mulig å spare noen kroner på å lage flotte levegger og dusjvegger i tre på egen hånd, da kan du bruke litt mer penger på selve dusjen.
Forbrukslånhjelpen.no