© 2018 - 2023, Forbrukslånhjelpen.no, Alle rettigheter forbeholdt Forbrukslånhjelpen.no. - Kontakt oss - Sidekart
Motty
Forbrukslån Guide
Annonse
Norske forbrukslån
Mest populære forbrukslån
Nyeste artikler
Weblånet forbrukslån
Forbrukslån tips
Forbrukslån for enhver bruk
Trodde du at forbrukslån hadde begrensninger på hva du kunne bruke pengene til, og at du måtte få tillatelse fra banken for å bruke pengene på akkurat det du vil?

Da tok du grundig feil, for et forbrukslån er trolig det mest "fri" lånet man finner på markedet. Her kan man søke om å låne penger til akkurat hva man vil, forutsatt at det er innenfor lovens rammer naturligvis!

Så enten du ønsker å pusse opp den slitte kjellerstua hjemme, kjøpe noen nye kontormøbler Oslo, eller vil komme deg på ferie til varmere strøk, så kan du søke om et forbrukslån til det.

Banken kommer heller ikke til å spørre hva du skal bruke pengene på (dette var ofte praksis før) slik at du heller ikke må bestemme deg nøyaktig hvordan du vil bruke kapitalen fra lånet før du i det hele tatt har søkt om det.

Følgelig er det altså ingen begrensninger. Du kan bruke litt penger på ferie, litt på å fylle bensin, litt på interiør, og for øvrig akkurat hva du vil ellers.

Dette er en av grunnene til at forbrukslån er det foretrukne lånet for mange nordmenn, og vi må jo absolutt kunne si at det er en veldig stor fordel.

Forbrukslånhjelpen.no