© 2018 - 2023, Forbrukslånhjelpen.no, Alle rettigheter forbeholdt Forbrukslånhjelpen.no. - Kontakt oss - Sidekart
Motty
Forbrukslån Guide
Annonse
Norske forbrukslån
Mest populære forbrukslån
Nyeste artikler
Weblånet forbrukslån
Forbrukslån tips: Forbrukslån til bil opptil 500 000 kr
Hytte, bil eller båt? Søk om forbrukslån!
Selv om det finnes dedikerte lånetyper til både hytte, bil eller båt, så er det langt fra alle som får gjennomslag på slike lån når de søker gjennom en bank eller en forhandler.

Dette fordi slike lån har nokså ganske strenge krav til seg, gjerne i form av egenkapital og lignende. Hva gjør man da? Jo, man søker om et forbrukslån der man kan bruke pengene på akkurat hva man vil.

Og selv om det kanskje høres usannsynlig ut å kjøpe hytte på forbrukslån, så kan man faktisk låne opp mot 500 000 kroner med et forbrukslån.

Tips og råd til flytting finner du hos flyttebyrå Oslo.

Og det bør absolutt kunne gi en flott hytte på fjellet! Eller en brukt båt, her kan man få svært mye for pengene og med relativt lave avdrag gjennom et forbrukslån (avhengig av lånesum og rente).

Eller hva med ny bruktbil? Ved å ha finansieringen i orden på forhånd, så kan du sikre deg en god avtale med enten forhandler eller gjennom privat kjøp.

Et forbrukslån kan absolutt være en gunstig måte å løse bilkjøp på, og behøver ikke å koste skjorta ettersom lav rente er tilgjengelig hos mange banker.


Forbrukslånhjelpen.no
Forbrukslån til bil opptil 500 000 kr