© 2018 - 2023, Forbrukslånhjelpen.no, Alle rettigheter forbeholdt Forbrukslånhjelpen.no. - Kontakt oss - Sidekart
Motty
Forbrukslån Guide
Annonse
Norske forbrukslån
Mest populære forbrukslån
Nyeste artikler
Weblånet forbrukslån
Forbrukslån tips
Kan man innfri et forbrukslån når som helst?
Selv om man velger en spesifikk nedbetalingstid når man tar opp et forbrukslån fra lånepenger.no (og for øvrig et hvilket som helst annet lån også), så er dette kun veiledende og ment som en mal for nedbetalingen din.

I løpet av denne tiden kan mye skje med økonomien din, og det er ingenting i veien for at du betaler ned gjelden din tidligere enn først forventet.

Faktisk så står det skrevet i loven at alle som tilbyr slike lån ikke kan nekte deg å innfri gjelden når du vil. Det er naturligvis dårlige nyheter for den som tilbydde forbrukslånet, ettersom selskaper som Banknorwegian.no taper penger på renter og gebyrer.

Men for deg så vil det være meget fordelaktig å kvitte seg med lånet før planlagt tid. Da blir den totale kostnaden ved et forbrukslån langt mindre enn hva du kanskje først hadde forespeilet.

For å innfri gjelden tidligere, så tar du simpelthen kontakt med banken din og forteller at du vil betale ned det utestående beløpet. Dette er unnagjort på kort tid, og følgelig er det ikke noe stort problem.

Nå kan du se fremover mot enklere hverdag der du ikke har noe forbrukslån, noe som vil være en stor lettelse for de aller fleste. Men hvor lang tid tar det før du tar opp et nytt lån?


Forbrukslånhjelpen.no