© 2018 - 2023, Forbrukslånhjelpen.no, Alle rettigheter forbeholdt Forbrukslånhjelpen.no. - Kontakt oss - Sidekart
Motty
Forbrukslån Guide
Annonse
Norske forbrukslån
Mest populære forbrukslån
Nyeste artikler
Weblånet forbrukslån
Forbrukslån tips
En oppfriskning av badet trenger ikke å koste en formue
Å rehabilitere badet kan fort koste mye penger, når alt av vegger, membraner og røranlegg skal rives ned og bygges opp fra bunnen av. Noen ganger er det selvfølgelig nødvendig, og da vil de aller fleste være nødt til å finansiere oppussingen med noen form for lån.

Samtidig er det mye som går an å gjøre underveis i levetiden til badet, som for eksempel å fornye med nye bademøbler.

Gi badet ditt litt farge
Det er mange norske bad som er preget av hvite og grå fliser, kombinert med tradisjonelle hvite baderomsmøbler med enkle og nøytrale flater. Disse valgene er ikke spesielt revolusjonerende, men de gjør det faktisk enklere å komplettere badet med noen litt mer spennende baderomsmøbler underveis. Tradisjonelle hvite fliser gjør seg godt sammen med en mengde andre farger.

Det er en grunn til at mange velger konservativt når det gjelder fliser. Det er ikke enkelt å skifte ut flisene underveis i badets levetid, og et bad skal i mange tilfeller skifte eier én eller et par ganger før det er på tide med en full rehabilitering. Da er det fint at det er mulig å legge til litt farge med baderomsmøbler, som også kan skiftes ut underveis.

Det er for eksempel overkommelig å skifte ut et servantskap, både når det gjelder arbeidstid og kostnad. Det er nødvendig å benytte rørlegger til å koble fra og til vann og avløp, men de kostnaden er minimal sammenlignet med en full oppussing.

Ny belysning kan gjøre underverker
Det har kommet mange spennende nye LED-lyskilder på markedet i senere år, og mange bad kan ha godt av en liten oppfriskning når det gjelder belysning.

Det er selvfølgelig svært viktig å benytte seg av fagfolk når det er snakk om strøm på våtrom, men igjen trenger det ikke være en avskrekkende kostnad sammenlignet med en oppussing fra bunnen av.
Forbrukslånhjelpen.no