© 2018 - 2023, Forbrukslånhjelpen.no, Alle rettigheter forbeholdt Forbrukslånhjelpen.no. - Kontakt oss - Sidekart
Motty
Forbrukslån Guide
Annonse
Norske forbrukslån
Mest populære forbrukslån
Nyeste artikler
Weblånet forbrukslån
Forbrukslån tips
Refinansiering med forbrukslån
Sliter du med mye smågjeld, kanskje i form av dyre kredittkort med skyhøy rente? I så fall kan refinansiering gjennom Forbrukslånhjelpen.no være en god løsning for å komme á jour med regningene.

Mange av dagens forbrukslån har nemlig såpass lav rente at du vil spare mye penger på å samle all smågjeld under én og samme paraply.

Når man skal refinansiere gjennom et forbrukslån, så vil man søke om et nytt lån på tilsvarende sum til den gjelden man ønsker å bli kvitt. Du bruker hele lånet på å betale ned kredittkort, smålån og den slags, og vil fremover kun måtte forholde deg til en enkelt kreditor.

Du slipper å betale renter og gebyrer til hvert eneste lån, noe som allerede etter et par måneder vil merkes godt på kontoen.

I tillegg er renten på de gode forbrukslånene for refinansiering langt lavere enn dyre smålån og kredittkort. Det gjør at du her kan spare flere hundrelapper årlig, kanskje er det også snakk om tusenlapper.

Har du ikke refinansiert enda, så er det aldri for sent, men man bør gjøre dette så fort som mulig hvis man havner bakpå med gjeld til flere kreditorer.

Refinansiering er også mulig selv om man har bare ett lån fra før av. Da vil man gjøre dette fordi man har muligheten til å få en bedre rente. Kanskje betaler du en effektiv rente på rundt 20 prosent på det lånet du har i dag, mens en annen bank tilbyr 10-15 prosent.Forbrukslånhjelpen.no