© 2018 - 2023, Forbrukslånhjelpen.no, Alle rettigheter forbeholdt Forbrukslånhjelpen.no. - Kontakt oss - Sidekart
Motty
Forbrukslån Guide
Annonse
Norske forbrukslån
Mest populære forbrukslån
Nyeste artikler
Weblånet forbrukslån
Forbrukslån tips
Hvorfor får jeg så høy rente på forbrukslån?
Norske forbrukslån har blitt svært mye bedre med årene, men det hjelper ikke dersom du selv ikke har en stabil og god økonomi. For selv om kanskje naboen har fått en skikkelig god rente på det samme forbrukslånet som du har søkt om, så er det ikke dermed sagt at du får det. Alt avhenger nemlig av din personlige økonomi.

For når du søker om et forbrukslån, så blir det gjort en kredittvurdering av deg. I denne fremkommer alle opplysninger om deg og din økonomi, slik at banken vet hvor betalingskraftig du faktisk er.

Deretter fastsetter de en rente til deg, som baserer seg på dette. Har du god råd, fast og stabil inntekt så kan du regne med en tilsvarende bra rente, mens de som befinner seg i motsatt ende av skalaen må betale mye mer.

Med andre ord lønner det seg å jobbe hardt for pengene, samtidig som man unngår betalingsanmerkninger. Sistnevnte vil som regel sørge for at du ikke får et forbrukslån i det hele tatt, og om du skulle få det, så vil det neppe sørge for at renten bikker i positiv retning.

Forbrukslånhjelpen.no
Forbrukslån