© 2018 - 2023, Forbrukslånhjelpen.no, Alle rettigheter forbeholdt Forbrukslånhjelpen.no. - Kontakt oss - Sidekart
Motty
Forbrukslån Guide
Annonse
Norske forbrukslån
Mest populære forbrukslån
Nyeste artikler
Weblånet forbrukslån
Forbrukslån tips
Spar penger hver eneste gang du vasker klær
Å vaske klær er sannsynligvis ikke noe du gleder deg til, men kanskje kan denne rutineoppgaven bli litt morsommere hvis du vet at du gjør det så rimelig som mulig? Det er tross alt mye annet du kan bruke pengene på.

Alt begynner med en god vaskemaskin
Hvis vaskemaskinen hjemme begynner å få litt for mange år på nakken, kan det være greit å bytte den ut med en mer strømgjerrig og effektiv vaskemaskin. Det finnes en mengde billige vaskemaskiner å velge mellom, og det kan være smart å oppgradere før vaskeresultatet begynner å lide.

Velg gjerne en vaskemaskin som bruker så lite strøm som mulig, men pass på at karakteren som deles ut er basert på et standardprogram. Strømforbruket kan være et helt annet hvis du for eksempel ofte vasker på 60 grader eller velger lange program.

Penger å spare på vaskemiddel
Vaskemiddel koster penger, og kan faktisk utgjøre en relativt stor andel av klesvaskens totalkostnad. Produsentene prøver selvfølgelig å selge litt dyrere produkter, både i format som kapsler og med diverse ekstra funksjoner og egenskaper. Vanligvis er det nok med et enklere vaskemiddel, ta gjerne en titt på butikkenes egne merker.

Mengde vaskemiddel påvirker også kostnaden. Det er mange som bruker alt for mye vaskemiddel, noe som verken gjør lommeboka glad eller tøyet renere. Les instruksjonene på emballasjen, og husk på at de aller fleste klær som vaskes egentlig ikke er veldig møkkete.

Full nok vaskemaskin betyr sparte penger
Hver vask koster penger, og færre vasker betyr selvfølgelig lavere kostnader. Derfor lønner det seg å vaske med relativt full vaskemaskin. Samtidig er dette en balansegang, det er ikke lurt å fylle vaskemaskinen alt for full med svært møkkete klær.

Husk på denne balansegangen mellom sparing og godt vaskeresultat, da får du både rene klær og et penere regnestykke for familiens klesvask.
 
Forbrukslånhjelpen.no